Barnens Seglingsskola 14.6 och 26.7 i Hangö!

Seglingsskola för barn i Hangö!

 

I seglingsskolan lär du grunderna till segling på ett tryggt och roligt sätt. Du behöver ingen tidigare erfarenhet. Passar utmärkt för barn i åldern 7-13 år. Kursplats är Hangö Östra hamn (HSF). Kursen är fyra dagar och börjar måndag och avslutas på torsdag, varje dag mellan kl 11-16. Arrangör är HSF och HUS inom samarbetet South Sailing Academy.

 

Anmälan och mer information: https://southsailingacademy.fi/

 

Vi ses på seglingsskolan!

 

Purjehduskoulu lapsille Hangossa

 

Lasten purjehduskoulussa opit purjehduksen alkeet hauskasti ja turvallisesti. Aiempaa purjehduskokemusta ei tarvita. Sopii mainiosti 7-13 vuotiaille lapsille. Kurssipaikkana on Hangon Itäsatama (HSF) Kurssin kesto on neljä päivää ja alkaa maanantaina ja päätty torstaina, joka päivä klo 11-16. Järjestäjänä toimii HSF ja HUS, yhteistyössä South Sailing Academy:n kanssa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: https://southsailingacademy.fi/

Nähdään purjehduskoulussa!