Ny krögare på Restaurang HSF

Hangö Segelförening har en ny krögare och nedan hittar ni en kort redogörelse över personerna som i fortsättningen driver Restaurang HSF. Hyreskontraktet har per 12.3.2024 gått över till Oy Byssa Ab som huvudsakligen ägs av Markku Lavonius. Återskapandet av den ursprungliga ljusa atmosfären i salen har redan påbörjats. Köket förnyas och likaså alla terrassmöbler och salens möblemang. Övre terrassen skall få en lounge-karaktär. Krögaren vill satsa på god mat och hålla en rimlig prisnivå med segelklubbsmentalitet. Vi informerar mera senare under våren då allt börjar bli klart för öppning. Vi önskar Markku, hans kompanjoner och de anställda lycka till och vi skall på eget sätt bidra till att detta blir ett ömsesidigt lyckat arrangemang både för föreningen, våra medlemmar och krögarna:
Markku Lavonius: En entreprenör som numera bor i Hangö och är känd inom många områden, även med mera än 20 års erfarenhet av att arbeta som krögare.
Niklas Engblom: En mångårig aktiv entreprenör inom restaurangbranschen, som idag äger aktier i flera restauranger. Nicke är också en fritidshangöbo som tillbringar all möjlig ledig tid i Hangö.
Hannele Hakola: En mångsysslare, numera med stark Hangöanknytning. Hannele har en lång karriär inom vårdbranschen och sedan dess utbildat sig inom inredningsbranschen och hon har säkert blivit bekant för många också från sitt nya yrke inom restaurangbranschen.
Anne Kevin-Lehto: Hangöbaserad entreprenör och kunnig på kundtjänst, känd för många från restaurangen Nöjen Vin&Öl som hon grundade.
Tomi Lehto: En mångårig entreprenör från Hangö, som mången säkert kommer att känna igen från restaurangen Nöjen Vin&Öl och hans passion för matlagning och byggande och att arbeta som företagare.

Tilläggsinformation:

050 363 8863
myynti@restauranthsf.fi
Facebook