Jäsenkirje

2023

Kommodorin regattatervehdys!

Alfons Håkans Hangon Regatta lähestyy kovaa vauhtia.
Kiitämme pääsponsoria Alfons Håkansia sekä Suomen Vapaasatamaa ja muut yhteistyökumppanit jo nyt hyvästä yhteistyöstä. Osallistuvia veneitä lähestyy jo 180 kun ensimmäiseen lähtölaukaukseen on muutama päivä jäljellä. Palkintojenjako on joka päivä klo 18, jossa kunkin luokan päivän parhaat palkitaan.

Perinteiseen tapaan perjantai on Hangö Udds Segelsällskap:n (HUS) vuosipurjehduspäivä, lauantaina Ekenäs Segelsällskap:n (ESS) ja sunnuntain Hangö Segelförening:n vastaava vuosipurjehduspäivä.
Sunnuntaina HSF:n palkintojenjakotilaisuudessa palkitaan myös jokaisen luokan voittajat koko Alfons Håkans Hangon Regattassa. Luokkia on tänä vuonna 17, mukaan lukien ennätyssuuri Int. 5m luokka, monta 8mR-veneitä ja jopa 35 H-veneitä.

Regatan järjestäjiin kuuluva ESS viettää tänä vuonna 125-vuotisjuhlavuottaan ja palkintokorokkeen viereen tulee regattapäivien ajaksi juhlapaviljonki jossa ESS kertoo lyhyesti historiastaan ​​valokuva- ja diaesitysnäyttelyllä. Paviljonki on avoinna pe-la 14.00-n. 21.00 ja su 14.00-18.00. Ilmainen sisäänpääsy, tervetuloa!
Hetki ennen regatan lauantain palkintojenjakotilaisuutta klo 18 julkaistaan Hangossa pidettävän E-jollaluokan MM 2024 pääyhteistyökumppanuus palkintokorokkeella. Näihin ensi vuoden heinäkuun kahdella viimeisellä viikolla järjestettäviin maailmanmestaruuskilpailuihin osallistuu reilusti yli sata purjehtijaa yli kymmenestä maasta. MM-kisat ovat samalla HSF:n kontribuutio Hangon kaupungin 150 vuoden juhlallisuuksiin.

Parhain regattaterveisin!
Mikael Lindqvist
Kommodori

Kommodorin tervehdys!

17.5.2023

Kesä kolkuttaa jo ovella. Veneomistajia muistutetaan ottamaan hyvissä ajoin yhteyttä yhdistyksen venekatsastajiin venekatsastusta varten. Katsastusmaksu on lähetetty 19.1. sähköpostilla tai kirjeellä jäsenlaskun yhteydessä. Katsastajien yhteystiedot löytyvät kotisivuilta hsf.fi ”Yhteystiedot” -välilehden alla.

Hallitus kiittää vastauksistanne helmikuussa tehtyyn ravintolakyselyyn. Kyselyn tulokset on jaettu NoHo Partners Oyj:n ylimmän johdon kanssa ja parannuksia on jo luvattu tulevaksi kesäksi sekä ruokavalikoiman että palvelutason osalta. Ravintolan on tarkoitus avautua kesäkuun puolivälissä.

HSF allekirjoitti toukokuussa pääsponsorisopimuksen E-jollien vuoden 2024 maailmanmestaruuskilpailuista. MM-sponsoriyhteistyön virallinen lanseeraus tapahtuu Alfons Håkans Hangon Regatan 2023 yhteydessä ja tarkemmin regatan lauantain palkintojenjakotilaisuuden yhteydessä. Nämä MM-kisat ovat samalla HSF:n kontribuutio Hangon kaupungin 150-vuotisjuhlallisuuksiin 2024.

HSF on ottanut vastaan SPV:n haasteen ”VIISI TEKOA VESILLE” veneilyturvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden lisäämiseksi.
Lue lisää haasteesta: https://spv.fi/viisi-tekoa-vesille-fem-garningar-till-sjoss/

Nähdään laitureilla!
Mikael Lindqvist
Kommodori

Jäsentiedote sekä kutsu kevätkokoukseen

19.1.2023

Arvoisat jäsenet!

Meri on auki Hangossa ja veneilykausi tekee tuloaan. Nyt on hyvää aikaa valmistautua tulevaan kauteen kertaamalla osaamistaan ja huoltamalla venettään. HSF järjestää keväällä toimitsijoille ja jäsenistölle ensiapukoulutusta, lisäksi suunnitellaan toimitsijakoulutusta ja VHF-kurssia uusille ja vanhoille toimitsijoille. Lisätiedot tulevat aikanaan Suulin kautta. Seuraa HSF:n kotisivuja https://www.hsf.fi ja facebook-sivuja pysyäksesi ajan tasalla mitä seurassa tapahtuu. Jäsenmaksun yhteydessä on ilmoitettava laskun viitenumero.

KUTSU: Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous maanantaina 27. helmikuuta 2023 klo 18.00, HSF paviljonki. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Jos haluat osallistua kokoukseen etänä Teamsin kautta (ilman äänioikeutta) lähetä sähköpostia kansli@hsf.fi ennen 26.2.2023.

 

Tulevat tapahtumat:

Kevätkokous: 27.2.2023 kl. 18:00, HSF & distans (Teams)/HSF ja etänä (Teams)

Lipunnosto: 5.5.2023 kl. 18:00, paikka: HSF

Alfons Håkans Kevytveneregatta: 17-18.6.2023

/ Alfons Håkans Hangon Regatta: 7-9.7.2023

Alfons Håkans E-jolle FM/E-jolla SM: 1-3.9.2023

Muistathan katsastaa veneesi ajoissa ja uudet toimitsijat ovat tervetulleita. Auttavien käsien voimalla teemme yhdessä veneilykaudesta turvallisemman!

 

Parhain talviterveisin,

Hangö Segelförening rf.               Oy HSF Marine Oy Ab

Mikael Lindqvist                           Heikki Wichmann

Kommodor 040 568 77 45          Verksamhetsledare/Hamnkapten 019 232 770

 

2022

HSF jäsenkirje

25.8.2022

Arvoisat jäsenet!
Loppukesä on edelleen tarjonnut lämpimiä päiviä ja nyt valoisten iltojen lyhentyessä on aika katsoa kohti HSF:n ohjelmaa syksyn aikana.
Laskemme yhdistyksen lipun perinteen mukaisesti lauantaina 17.9. klo 18.00.
Kokoontuminen yläterassilla.
Saman päivän aamulla (17.9.) lähtee joukko innokkaita talkoolaisia ​​Märaskäriin saattamaan päätökseen lähtö- ja maalipaviljongin peruskorjauksen.
Edelleen samana päivänä iltapäivällä, lauantaina 17.9. klo 14 meillä on kevytmielinen seuramestaruuskilpailu Itäsatamassa Zoom8-jollilla. Kaikille jäsenille
tarjotaan mahdollisuus osallistua iästä riippumatta ja voittajat tietysti palkitaan. Ilmoittautuminen tähän purjehdukseen tapahtuu palkintopöytäkorokkeella klubitalon eteläpuolella samana päivänä viimeistään klo.13.30. Omat pelastusliivit mukaan.

Muut päivämäärät, jotka kannattaa jo nyt laittaa kalenteriin ovat:
Lauantaina 29.10. klo 13, Tiedotustilaisuus jäsenille ja toimitsijoille koskien E-jollien MM-kilpailuja 2024.
Lauantaina 29.10. klo 18, Toimitsijajuhlat (erillinen kutsu).
Maanantaina 14.11. klo 18.00, Syyskokous.

Parhain terveisin!
Micke Lindqvist
Kommodori
Puh: 040 568 77 45

PS. Olethan maksanut jäsenmaksusi.

 

HSF Medlemsinfo & kallelse till vårmöte – HSF Jäsentiedote & kutsu kevätkokoukseen

31.1.2022

Ärade medlemmar!
Vi kommer åtminstone under inledningen av detta år att fortfarande bli tvungna att beakta behövliga restriktioner beträffande sammankomster och evenemang men det verkar finnas ljus i tunneln. HSF:s styrelse har fortsatt planeringen av säsongens kappseglingsevenemang och fört diskussioner med både staden, myndigheter och evenemangsarrangörer med utgångspunkten att sommarens tillställningar kan skötas under relativt normala omständigheter. Följ med hemsidan www.hsf.fi samt vår facebooksida för att hålla dig uppdaterad med vad som pågår i föreningen.
KALLELSE: Vårmöte i klubblokalen måndagen den 28 februari 2022 kl 18.00, HSF pavlijongen. På mötet behandlas stadgeenliga ärenden. Medlem som önskar närvara på distans (utan rösträtt) kan begära Teams-länk per epost till kansli@hsf.fi före 25.2.2022. OBS! Kom ihåg Covid-19 restriktionerna!

 

Arvoisat jäsenet!
Joudumme ainakin tämän vuoden alussa vielä huomioimaan välttämättömät kokoontumis- ja tapahtumarajoitukset, mutta valoa tuntuu olevan tunnelin päässä. Seuran hallitus on jatkanut kauden kilpailutapahtumien suunnittelua ja käynyt keskusteluja sekä kaupungin, viranomaisten että tapahtumajärjestäjien kanssa sillä oletuksella, että tämän kesän tapahtumat voidaan järjestää suhteellisen normaaleissa olosuhteissa. Seuraa HSF:n kotisivuja www.hsf.fi ja facebook-sivuja pysyäksesi ajan tasalla mitä seurassa tapahtuu.
KUTSU: Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous maanantaina 28 helmikuuta 2022 klo 18.00, HSF paviljonki. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Jos haluat osallistua kokoukseen etänä Teamsin kautta (ilman äänioikeutta) lähetä sähköpostia kansli@hsf.fi ennen 25.2.2022. HUOM! Muista Covid-19 rajoitukset!

Kommande händelser – Tulevat tapahtumat:
Vårmöte/Kevätkokous: 28.2.2022 kl. 18:00, HSF & distans (Teams)/HSF ja etänä (Teams)
Flagghissning/Lipunnosto: 6.5.2022 kl. 18:00, plats HSF hyllan/HSF yläterassi
Lättbåtsregatta/Kevytveneregatta: 18-19.6.2022
Hangöregattan/Hangon Regatta: 8-10.7.2022
Klassmästerskap (Klassiska båtar)/Luokkamestaruuskilpaillut (Klassiset luokat): 11.7.2022
X-Yachts Finlands Cup 28-30.7.2022
Optimist ranking (preliminär, alustava): 3.-4.9.2022

 

Kom ihåg att inspektera din båt i tid och nya funktionärer är hjärtligt välkomna. Med en extra hjälpande hand gör vi tillsammans båtsäsongen tryggare!
Muistathan katsastaa veneesi ajoissa ja uudet toimitsijat ovat tervetulleita. Auttavan käden voimalla teemme yhdessä veneilykaudesta turvallisemman!

Hangö Segelförening rf.                 Oy HSF Marine Oy Ab
Mikael Lindqvist                             Heikki Wichmann
Kommodor                                    Verksamhetsledare/Hamnkapten 019 232 770