Uusi ravintoloitsija HSF:llä

Hangö Segelförening on saanut uuden ravintoloitsijan ja alla löydät lyhyen kuvauksen Ravintola HSF:n uusista johtohahmoista. Vuokrasopimus on siirtynyt 12.3.2024 alkaen Oy Byssa Ab:lle, joka on pääosin Markku Lavoniuksen omistuksessa. Ravintolasalin alkuperäisen valoisan tunnelman entisöinti on jo alkanut. Keittiö uusitaan, samoin kaikki terassikalusteet ja salin kalusteet. Yläterassille luodaan oleskelutunnelma. Ravintoloitsija haluaa panostaa hyvään ruokaan pitämällä kohtuullista hintatasoa purjehtijan ja veneilijän iloksi. Tiedotamme lisää myöhemmin keväällä, kun kaikki alkaa olla valmista perinteisen Ravintola HSF:n avaamiseksi. Toivotamme Markulle, hänen yhteistyökumppaneille ja työntekijöille onnea ja autamme omalla tavallamme, että tämä olisi molemminpuolisesti onnistunut järjestely sekä yhdistykselle, jäsenillemme että ravintoloitsijalle:
Markku Lavonius: Hangossa nykyään asuva ja vaikuttava, monelta alalta tuttu sarjayrittäjä, joka omaa myös yli 20 vuoden kokemuksen ravintoloitsijana toimimisesta.
Niklas Engblom: Pitkän linjan aktiivinen ravintola alan yrittäjä, jolla tällä hetkellä osakkuuksia useammassa ravintolassa. Nicke on myös niin kutsuttu vapaa-ajan hankolainen, joka viettää kaiken mahdollisen vapaa-ajan Hangossa.
Hannele Hakola: Hankolaistunut pitkän uran hoito alalla tehnyt ja sittemmin sisutusalalle kouluttautunut monitoimiosaaja, joka on varmasti tullut monelle tutuksi myös uudesta aluevaltauksestaan ravintola-alan työn parissa.
Anne Kevin-Lehto: Hankolainen yrittäjä ja asiakaspalvelun ammattilainen, tuttu monelle perustamastaan Nöjen Vin&Öl ravintolasta.
Tomi Lehto: Hankolainen pitkän linjan yrittäjä, tuttu Nöjen Vin&Öl ravintolasta ja intohimostaan ruuan laittoon sekä rakentamiseen ja niiden parissa yrittäjänä toimimiseen.
Lisätietoja antaa tässä vaiheessa HSF:n kommodori Mikael Lindqvist, puh: 040 568 77 45 ja ravintoloitsija Markku Lavonius, puh: 040 550 92 06.