Jäsentiedote

Arvoisat jäsenet,
Yhdistyksen hallitus ja Regattakomitea ovat tehneet päätöksiä tulevasta kaudesta 2020. Niissä on otettu huomioon valtioneuvoston ja terveysviranomaisten ohjeet liittyen COVID-19 pandemiaan. Jäsenten ja osallistujien terveys ja turvallisuus ovat olleet etusijalla päätöksissä.

Lipunnosto: Ravintola HSF on suljettu ja nykytilanteen takia Lipunnostoa EI valitettavasti järjestetä perinteiden mukaisesti. Lipunnosto järjestetään 8.5.2020 klo. 18:00 suoratoistona digitaalisesti osoitteessa: https://youtu.be/IeoP9X4_wm8
Kaldoholm: Vierailu Kaldoholmenissa on sallittu, mutta ainakin 13.5 asti on otettava huomioon viranomaisten määräykset, enintään 10 henkilö samaan aikaan ja pitäkää etäisyyttä sekä huolehtikaa hygieniasta. Viranomaisten määräykset pätevät.
Katsastus: Kysymykset ja asiointi koskien veneiden katsastuksia hoituvat meidän katsastajien kautta. Olkaa yhteydessä katsastajiin saadaksenne ohjeistukset menettelytavoista vallitsevissa olosuhteissa. Myös SPV:n sivuilta: https://spv.fi/teema/suositukset-korona-ajalle/ löytyy ajantasaiset ohjeet.
Junioritoiminta: On tarkoitus aloittaa viikkoharjoitukset suunnitelman mukaisesti toukokuussa. Odotamme vielä uusia ohjeistuksia viranomaisilta ennen kuin lopullinen päätös tehdään. Tietoa junioripurjehduksista löytyvät South Sailing Academy kotisivuilta: https://southsailingacademy.fi/
Kilpailut: Tämän vuoden suunnitellut kilpailut, Kevytveneregatta ja Hangon regatta, on peruttu. Lisä tietoa kotisivulta https://hsf.fi/ Seura pohtii mahdollisuuksia järjestää yksittäisiä kilpailuja luokkaliittojen kanssa sekä pienimuotoisia kilpapurjehduksia Hangossa tulevana kesänä.

Seuraamme COVID-19 tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme muutoksista toiminnassamme ensitilassa!

Ystävällisin terveisin,
HALLITUS